Campionat de fifa08
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Care este cel mai bun jucator din lume

In jos 
2 participanți

Care este cel mai bun ucato
C.Ronaldo
Care este cel mai bun jucator din lume I_vote_lcap57%Care este cel mai bun jucator din lume I_vote_rcap
 57% [ 4 ]
Lionel Messi
Care este cel mai bun jucator din lume I_vote_lcap14%Care este cel mai bun jucator din lume I_vote_rcap
 14% [ 1 ]
Ricardo Kaka'
Care este cel mai bun jucator din lume I_vote_lcap0%Care este cel mai bun jucator din lume I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Thienry Henry
Care este cel mai bun jucator din lume I_vote_lcap0%Care este cel mai bun jucator din lume I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Cesc Fabregas
 0% [ 0 ]
Didier Drogba
 0% [ 0 ]
Adrian Mutu
Care este cel mai bun jucator din lume I_vote_lcap29%Care este cel mai bun jucator din lume I_vote_rcap
 29% [ 2 ]
Wayne Rooney
 0% [ 0 ]
Buffon
 0% [ 0 ]
Total voturi : 7

AutorMesaj
ady_chiriac
Admin
Admin
ady_chiriac

Data de înscriere : 05/01/2009

Care este cel mai bun jucator din lume Empty
MesajSubiect: Care este cel mai bun jucator din lume   Care este cel mai bun jucator din lume Icon_minitimeSam Ian 17, 2009 9:27 am

Care crezi ca este cel mai bun jucator din lume...post+vot Forzza dinamo
Sus In jos
https://sports-king.forum.st
ady_chiriac
Admin
Admin
ady_chiriac

MesajSubiect: Re: Care este cel mai bun jucator din lume   Care este cel mai bun jucator din lume Icon_minitimeSam Ian 17, 2009 9:28 am

Miam imi palce de c.ronaldo desii sunt fan messi Ronaldo o jucat mai bine lol! manchester united go
Sus In jos
elecktroboy

Data de înscriere : 15/01/2009
Varsta : 31

MesajSubiect: Re: Care este cel mai bun jucator din lume   Care este cel mai bun jucator din lume Icon_minitimeSam Ian 17, 2009 10:10 am

Mhh sincer cred k a fost Mutu , a dat goluri foarte frumoas si multe cu o echipa mica ca Fiorentina Very Happy
Sus In jos
ady_chiriac
Admin
Admin
ady_chiriac

MesajSubiect: Re: Care este cel mai bun jucator din lume   Care este cel mai bun jucator din lume Icon_minitimeMier Ian 21, 2009 9:59 pm

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Care este cel mai bun jucator din lume   Care este cel mai bun jucator din lume Icon_minitime

Sus In jos

Care este cel mai bun jucator din lume
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Campionat de fifa08 :: Off Topic :: Sondaje-
Mergi direct la: